Konferencia a Tudomány Ünnepe alkalmából


Idén 18. alkalommal ünnepeljük A Magyar- és a Világ Tudomány Napját Szolnokon.

Ennek tiszteletére

a hagyományt folytatva Tudományos Konferenciát szerveznek.

A konferencia ideje:

2014. november 20. 10:00

A rendezvény célja: a kutatók írásos publikálási lehetőségének biztosításával a tudományos kutatások eredményeinek bemutatása a nagyközönségnek, ugyanakkor összehozni a különféle tudományágak művelőit, hogy egymást - és egymás munkáját is – megismerhessék. A konferenciára a szervezők – elsősorban, de nem kizárólagosan – olyan előadók jelentkezését várják, akik a megyében vagy a megyével kapcsolatban folytatnak kutatást.

Az előadások anyaga lektorálás után megjelenik a „SZOLNOKI TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK” on-line folyóiratban (HU ISSN 2060-3002). További információ: www.szolnok-mtesz.hu weboldalon található.

Jelentkezni a lentebbi jelentkezési lap kitöltött és aláírt példányának megküldésével lehet. A jelentkezéssel egyidejűleg a megjelentetni kívánt teljes (maximum 25 oldalas), a formai követelményeknek megfelelően szerkesztett, tudományos cikk megküldésével lehet. A szerkesztett publikáció tervezetet a maglodi.evelin@szolnok-mtesz.hu címre kérjük elküldeni. (Hiányos, vagy nem megfelelően szerkesztett cikket azonnal visszaküldünk hiánypótlásra.)

A felhívó levél >>>

A jelentekezési lap >>>

Formai követelmények >>>


Üdvözöljük a megújult honlapunkon

A MTESz JNSz ME - MTESz Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete országos hálózattal rendelkező MTESz utódjaként létrejött, társadalmi szervezet. A MTESz JNSz ME egyik fontos célja a tudományos és szakmai ismeretek művelése és terjesztése, a kreativitás és az innováció iránti igény felkeltése és ösztönzése. Nem hivalkodó, de elegáns, kulturált, a több, mint 100 éves, eredeti állapotában visszaállított eklektikus épületünk, a város központjában frekventált helyen, jól felszerelt, rendezvények megtartását biztosító előadói, konferencia és kiállító termekkel, valamint hozzá tartozó technikai felszereltséggel rendelkezik.